Други спортове

Насар и босът на щангите в словесна престрелка, шампионът призовава за смяна на шефа

Истинска война се разрази във федерацията по вдигане на тежести. От двете страни се оказаха шампиона от Олимпиадата в Париж Карлос Насар и шефът на федерацията Антон Коджабашев.

„Бяха ми казали точно преди Олимпиадата, в момент, в който аз трябва да съм концентриран, че 30% от спонсорските ми договори трябва да се преведат към федерацията. За да не го правя това нещо, не трябва да подписвам договори, не трябва да получавам заплата. И не подписах.

profittips-the best football tips

Федерацията е пас и може би и занапред ще бъде пас. Казвам на Коджабашев, че той не може да се справи с тази си задача и най-доблестно за него е да напусне федерацията по вдигане на тежести!“, категоричен е олимпийският шампион от Париж.

„Карлос го съветвам да гледа две неща: едното е изхвърлянето, другото – изтласкването. Това са нещата, които той умее доста добре да прави. Ръководство на федерация и други не са от неговата компетенция. Щангистите, ако започнат да дават акъл кой да се маха и кой да идва, ще бъде много пагубно за българската федерация“, изригна Коджабашев.

„Наясно съм, че има пoдпиcкa. В нашата федерация има и не доброжелатели, които в момента потриват ръчички. И чакат евентуално нещо да се случи. Но имам уверението на много клубове, които ме подкрепят и казват, че трябва да търсим варианти да се спасяваме по някакъв начин.

profittips-the best football tips

На тях им е ясно, че тези, които са тръгнали да правят тази подпиcкa, няма да донесат нищо добро на федерацията“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker