Левски (София)ТОПФутбол

Наско Сираков вдъхва кураж на отбора на Левски след тежката загуба, трима не тренираха

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков участва в разбора след загубата с 0:3 от Баник Острава. Той изгледа контролата отблизо, заедно с изпълнителния директор Даниел Боримиров.

Голмайстор №1 в историята на Левски бе със старши треньора Николай Костов и останалите хора от щаба на заниманието, което пропуснаха Дарлан, Карлос Охене и Фабио Лима. Първият е пред трансфер в Китай и от снощи не е в хотела на „сините“.

profittips-the best football tips

Сираков по-скоро не е критикувал отбора, а е опитал да окуражи състезателите, чието самочувствие падна след поредицата от негативни резултати в Белек, твърдят колегите от „Дспорт“.

Левски ще срещне още украинския гранд Динамо Киев (2 февруари, петък), Шахтьор Донецк U19 (3 февруари, събота), казахстанския Кайсар (6 февруари, вторник) и латвийския Рига (7 февруари, сряда) по време на подготовката си в Турция.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker