Левски (София)Футбол

Наско Сираков: Не светлина, а слънце в края на тунела за Левски!

Мажоритарят на Левски говори за още въпроси в подкаста на Левски. Той коментира финансовото състояние на клуба, както и последите два мача на отбора. Сираков подчерта и каква е целта пред клуба за този сезон.

„Левски премина през възможно най-тъмните и тежки времена в историята си. От 2020 до 2021 година, когато бе изключително тежко. Слънце в дъното на тунела се вижда. Много по-спокойно можем да говорим за настоящето и бъдещето. Би трябвало да са доволни от всички отговори, които получиха от Левски на левскарите. В Левски няма скрито-покрито. Мога да говоря за времето, откакто станах мажоритарен собственик и мога да твърдя, че няма една стотинка, която да не е минала по банков път. Няма черни каси, няма скрити пари.

profittips-the best football tips

След като получим от общината разрешение за строеж. Веднага след това ще свикаме пресконференция да кажем какво е направено досега. То е супер много и са похарчени доста пари. Много се спекулира по темата, но повечето неща не са истина.

За мача със Славия давам оценка „6“ за трите точки и оценка „2“ за играта. Представянето на отбора беше обидно за всички тези фенове, които напълниха стадиона. Казах го още на полувремето на треньорите. Поведението и играта бяха обидни. Аз още откакто съм бил футболист не си спомням толкова много хора наши фенове на стадиона в „Овча Купел“. Ние трябва отговаряме с абсолютно себераздаване във всеки мач. Знам, че не можем да печелим всеки мач и ще имаме и загуби, но искам футболистите да направят каквото трябва, пък да става каквото ще.

Бях изключително доволен от мача с Бистрица. Там видях Левски какъвто аз искам да го виждам. Агресивен, отговорен, раздавайки се максимално и резултатът беше най-малкото, с което можем да се поздравим и от което да сме доволни.

profittips-the best football tips

Левски е в отлична позиция до момента. Казаха в началото на първенството каква е целта пред Левски – първо-трето място. Тук се разминаваме с Генчев, но няма как. Той е треньор. Всеки един треньор, ако няма шампионски амбиции, не е за Левски. Доволен съм от работата на целия треньорски щаб и от тренировъчния процес на почти всички играчи. Стискам им палци. Дано този мач със Славия е обеца на ухото. Чакат ни тепърва много тежки мачове.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker