Славия

Наско Сираков си спомни за 1996 година: Славия беше най-силният отбор в България, изиграх важна роля, за да станем шампиони

Славия стана за последен път шампион в родното първенство през вече далечната 1996-а година. „Белите“ спечелиха дубъл през този сезон, триумфирайки и за Купата на България. Тогава в състава личеше името на легендарния голмайстор и настоящ мажоритарен собственик на Левски Наско Сираков, който си спомни за паметните мигове с белия екип.

„То всичко е сплав. Истината е, че Бог да го прости Кано Коцев, беше направил един много силен състав. Единственият, който се занимаваше със Славия, над него беше Венци Стефанов.

profittips-the best football tips

На Славия им трябваше една щипка сол и тази роля я изиграх аз да отида в този отбор. Да ги заразя и да им помогна да повярват, че този отбор може да стане шампион.

Славия беше с най-силния състав като футболисти и като отбор в България тогава. Нито Левски, нито ЦСКА бяха на нивото на Славия като отбор“, сподели Наско Сираков в предаването „Домът на футбола“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker