НационалиТОПФутбол

Националите вдъхнаха кураж на контузения Илия Груев

Националите на България публикуваха видео, в което вдъхнаха кураж и пожелаха бързо възстановяване на Илия Груев. Халфът на Лийдс нас претърпя операция заради контузия, получена на мача срещу Норич в Чемпиъншип.

„Първоначално мислехме, че не е повреден менискуса и до месец ще се възстанови. Оказа се по-тежкото, около 5 месеца ще е възстановяването и ще се завърне, живот и здраве, за световните квалификации“, сподели националният селекционер Илиан Илиев.

profittips-the best football tips

„Илия, здрасти. Пожелавам ти да се възстановиш по най-бързия начин и всички в отбора те чакаме на линия за мачовете, които ни предстоят. Успех“, заяви капитанът на България Кирил Десподов. След него послания към Илия Груев отправиха още Димитър Митов, Георги Костадинов, Филип Кръстев, Живко Атанасов и Валентин Антов.

Димитър Митов: “Илийка, здравей, искаме да ти пожелаем бързо възстановяване. Стискай зъби, прави всичко, което зависи от теб, и се надяваме скоро да те видим на терена. Успех!”.

Георги Костадинов: “Илийка, айде, моето момче, бързо възстановяване. Сигурен съм, че ще се върнеш по-силен. Затова няма да ти го пожелавам. Наслади се на времето със семейството и после, като се върнеш, да ги мачкаме заедно. Успех!”.

Филип Кръстев: “Здрасти, Илийка, целият отбор те подкрепя, пожелаваме ти бързо възстановяване, да се върнеш още по-силен след контузията и те чакаме!”.

Живко Атанасов: “Илия, бързо възстановяване, чакаме те да се върнеше по-силен от всякога. Всички от националния отбор те очакваме. Айде, успех!”.

Валентин Антов: “Илийка, пожелаваме ти бързо възстановяване и всички сме с теб!”.

profittips-the best football tips

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Team Bulgaria (@team.bulgaria)

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker