Анализи и коментариНационалиФутбол

Националите ни записаха нов негативен рекорд

Българският национален отбор по футбол е губил двубои и преди, някои от тях с повече голове. Но досега националите ни не са губили разгромно от толкова слаб съперник.

Иначе това е четвъртата загуба с пет гола за „лъвовете“. Предишните са дошли от Унгария /1949-та година/, Белгия /1965-та година/, а също така и от Швеция през 2004-та по време на Европейското първенство.

profittips-the best football tips

За последно сме получавали пет гола на 5-ти юни 2022-ра – 2:5 от Грузия. Иначе това, че получихме три гола за едно полувреме, не е новост – миналата година Унгария оформи класически резултат в Будапеща за 45 минути.

И за финал ще отбележим, че Северна Ирландия е побеждавала с повече от пет гола само веднъж – през 1930-та година, а съперник е бил скромният тим на Уелс. Петте гола си ги поделяме с Кипър и Фарьорските острови, също губили с 5:0 от ирландците.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker