Първа лигаФутболЦСКА-София

Национал недоволства, водил разговор с ръководството на ЦСКА

Голям вратарски казус се оформя в ЦСКА, пише вестник „Труд“. Националът Иван Дюлгеров дойде през лятото в Борисовата градина и то с доста висока за родните стандарти заплата.

Месечното възнаграждение на 25-годишния страж е в размер на 18 000 евро. Той започна сезона под рамката заради наказанието на Бусато, но допусна 5 гола в първите 3 мача.

profittips-the best football tips

Логично, след като изтече наказанието на Густаво Бусато, бразилецът го измести. Той единствен не може да бъде винен за кошмарното представяне на ЦСКА и може да се каже, че спаси отбора от по-тежки резултати.

Още преди назначаването на Александър Томаш вместо Томислав Стипич, българският вратар е потърсил разговор с ръководството за бъдещето си. Дюлгеров е бил категоричен, че се е съгласил за трансфера, за да е на терена.

А Бусато подписа нов договор малко преди края на миналия сезон. Сега Томаш трябва да решава сериозен казус, тъй като вратарският пост е единственият, в който няма проблем, но има двама равностойни футболисти.

profittips-the best football tips

Много е вероятно да бъде търсен зимен трансфер за Бусато или Дюлгеров, за да не се създаде по-голямо напрежение.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker