Левски (София)Първа лигаФутбол

Национал отново тренира с Левски

Нападателят на Левски Алекс Колев вчера поднови тренировки с тима. 31-годишният футболист получи два дни почивка от треньора Станислав Генчев след ангажиментите си с националния отбор.

Таранът взе участие в мача на селекцията срещу Люксембург, но получи жълт картон и бе наказан за крушението на отбора в Белфаст с 0:5 от Северна Ирландия. Колев чувстваше болки след двубоя на „Колежа“, но те са отшумели и вчера се включи на пълни обороти в заниманието на „сините“, а също така ще бъде на линия за дербито с ЦСКА.

profittips-the best football tips

Централният защитник Кристиан Димитров, който бе повикан на пожар от Илиан Илиев, но не замина за Белфаст заради травма, отново се готвеше наравно със съотборниците си и няма да има проблем да излезе срещу „червените“ в събота. Единственият, който отсъства от тренировките, е друг бранител – Кристиан Макун.

За него се очаква да се прибере днес в София след ангажиментите си за двата мача на Венецуела с Аржентина и Парагвай от световните квалификации, в които обаче не взе участие.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker