ТОПФутболЦСКА-София

На „Армията“ водят финални преговори за роден голмайстор!

ЦСКА-София трябва да направи днес последна офанзива за Станислав Иванов. От „Българска армия” са хвърлили око на бившия играч на Левски. „Армейците” и ръководството на „сините” от Кърджали на този етап имат сериозни разминавания за парите, които трябва да бъдат платени за габровеца.

Ръководството на тима от Източните Родопи е твърдо в позицията си, че няма да падне под откупната клауза, която е поставена на Стаси, след като той пристигна на „Арена Арда”. Според запознати тя възлиза на 250 000 лева.

profittips-the best football tips

„Червените” обаче също са категорични в позицията си и не дават повече от 150 000. Очаква се двете страни да направят опит днес да доближат позициите си. Пазарът у нас затваря на 8 септември, но едва ли в „Борисовата градина” ще чакат последния момент.
Твърди се също, че Стаси не е единствената трансферна цел на ЦСКА-София, която е свързана с Левски. „Армейците” също така душат и около играчите на „сините”, чиито договори изтичат и все още не са се разбрали с шефовете за подновяване.

“Мач Телеграф”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker