Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

СНИМКИ И ВИДЕО: ЦСКА замалко да преплува успешно Черно море

В двубой от 7-мия кръг на Първа лига ЦСКА и Черно море завършиха наравно 1:1 на стадион „Българска армия“. Головете отбелязаха Назон в 15-тата минута и Дробаров в 76-тата. С това ЦСКА се върна към проблемите, а Черно море прекъсна серията си от двубои без отбелязан гол срещу „армейците“ и пропусна шанс да подобри антирекорд.

ГОЛ ЗА ЦСКА – 1:0! Още в 15-а минута Дюкенс Назон бе изведен по прекрасен начин от Матиас Фаетон, като хаитянинът остана очи в очи с Иван Дюлгеров, прехвърляйки го по страхотен начин, за да открие резултата в полза на ЦСКА.

Пет минути след това Алекс Фернандес добре напредна по левия фланг и опита удар от далечно разстояние, който премина встрани от левия страничен стълб на Густаво Бусато.

В 31-вата минута Алекс Фернандес центрира много добре, а Живко Атанасов се извиси високо, като успя да отправи удар с глава, но Бусато бе на добра позиция и успя да отрази.

profittips-the best football tips

В 40-тата минута Мазир Сула демонстрира страхотен поглед върху играта и намери празното пространство, за да попаде на Матеуш Машадо, който не се поколеба да отправи удар по диагонала, който обаче бе париран от Бусато.

В добавеното време на първата част Мазир Сула нахлу опасно в противниковото наказателно поле, като преодоля Християн Петров и опита техничен удар в далечния ъгъл, който мина много близо до десния страничен стълб на ЦСКА.

В 60-тата минута Едгар Пачеко получи много свобода и опита удар от разстояние, но той профуча малко встрани от вратата. След това Матеус Машадо демонстрира превъзходна техника, като надигра Християн Петров и стреля към центъра на вратата, но Бусато внимаваше и се справи.

В 66-тата минута Жираир Шагоян бе изведен на страхотна позиция и остана очи в очи с Иван Дюлгеров, като направи финт, който не се получи и стражът на Черно море се намеси. Пропиляна възможност за ЦСКА!

ЦСКА имаше страхотен шанс на два пъти да отбележи, след като Дюкенс Назон преодоля по елементарен начин Дробаров, но Дюлгеров блесна със спасяване, а секунди по-късно Хайнц стреля от опадна позиция, но бранител на Черно море изчисти пред голлинията.

Секунди по-късно Амос Юга отправи мощен удар с глава след корнер, който се отби от гредата, а при добавката Християн Петров уцели вратаря на Черно море. Какъв шанс за ЦСКА!

Гол за Черно море – 1:1! В 76-тата минута Черно море изпълни по чудесен начин корнер, а топката бе изпратена на втора греда, където футболист на „моряците“ се пребори и отклони към непокрития Влатко Дробаров, който насочи топката в мрежата на Бусато, който не успя да реагира.

Стартови състави:

ЦСКА: 1. Густаво Бусато, 6. Християн Петров, 13. Браян Кордоба, 15. Тибо Вион, 3. Сейни Санянг, 7. Джонатан Линдсет, 21. Амос Юга, 10. Жираир Шагоян, 11. Матиас Фаетон, 14. Тобиас Хайнц, 9. Дюкенс Назон

Черно море: 25. Иван Дюлгеров, 6. Виктор Попов, 28. Влатко Дробаров, 3. Живко Атанасов, 2. Цветомир Панов, 19. Александър Василев, 71. Васил Панайотов, 8. Мазир Сула, 5. Пабло Гарсия, 11. Алекс Нашименто, 7. Матеус

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker