Извън БългарияФутбол

Невероятно, но факт! ВАР отмени гол два часа след края на мач

Откакто беше въведена, системата ВАР е източник на много спорове и противоречия. Най-новият куриоз дойде от Олимпийския турнир по футбол в Париж и същият би бил очакван в България, но не и на такъв голям спортен форум.

Аржентина и Мароко си спретнаха здрав сблъсък. При резултат 2:1 за Мароко в 106-тата минута Аржентина изравни и съдията призна гола. Това вбеси мароканците, които претендираха за засада. След като такава не беше дадена, те напуснаха терена.

profittips-the best football tips

Нямайки друг избор, съдията трябваше да спре срещата по технически причини. МОК се намеси и помоли двата отбора да се върнат на терена след над 90 минути от прекратяването на двубоя. Като бонус голът беше отменен заради засада, а двата тима се съгласиха да се върнат.

Срещата беше доиграна и след точно четири минути игра Мароко победи официално Аржентина с 2:1. А за историята остава гола, отменен от ВАР цели два часа след отбелязването му.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker