ФутболЦСКА-София

Невероятно! Ръководството на ЦСКА получи над 40 отказа за трансферни цели

Преди време стана ясно, че ръководството на ЦСКА не успява да се договори с българите, които иска да привлече и повечето отказват да преминат в клуба. Иван Дюлгеров и Йоан Борносузов са по-скоро изключения от правилото, що се отнася до сънародниците ни. Оказва се, че новите ръководители са в тежка ситуация и на този етап са получили над 40 отказа, съобщава „Тема Спорт“.

Поредният, който отказа на ЦСКА, е Джейсън Локило. Крилото беше смятано за сигурно ново попъление и трябваше да пристигне за медицински прегледи и подпис. В крайна сметка това не се случи и трансферът му е все по-малко вероятен.

profittips-the best football tips

В интервю наскоро Филип Филипов сам сподели, че ЦСКА няма да се задоволи с компромисни варианти и селекцията се бави, за да се намери точния човек, което допълнително намалява бройката играчи на разположение.

Именно той сподели, че до края на трансферния прозорец ЦСКА може да привлече поне още четирима-петима нови футболисти.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker