Първа лигаЦСКА-София

Невиждана еуфория за новите фланелки на ЦСКА-София

От ЦСКА-София се похвалиха, че пет часа след пускането на новите екипи в продажба, феновете са изкупили 1500 фланелки. По-рано през деня „армейците“ представиха екипа си за новия сезон 2023/24.

Новият дизайн на фланелките е харесан от привържениците на клуба, които купуват с много бързи темпове. Надписите и емблемата са в злато по случай 75-ата годишнина на „червените“. От вътрешната страна на фланелката е изрисувана една от най-паметните снимки в историята на „армейците“ – спечелването на първата шампионска титла през 1948г.

profittips-the best football tips

На гърба е изписано „Родени за величие“, като екипът е създаден от еко материали и производството му е съобразено с опазването на околната среда. Цената на тениската е 120 лв, което означава че само днес феновете на „червените“ са вкарали в касата на клуба 180 000 лева.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker