Левски (София)Футбол

Неочакван посредник между ръководството и Краев

В сагата около преговорите за нов договор между Левски и Андриан Краев се включи ново лице. Става дума за каращият стаж в тима Валери Божинов.

Той е свързан и с двете страни, защото сестра му е гадже на Краев, а той самият е част от историята на Левски. „Синята“ легенда се изявява като посредник между двете страни.

profittips-the best football tips

Ето и какво каза той пред „Блиц“:

„Говорих с него. Искам да успокоя всички, че той ще продължи да играе за Левски. Не вярвам, че ако Анди не подпише, ще остане на пейката. Младото поколение искат отношение, да видят, че се вярва в тях, да чуят хубави думи.

Мисля, че разговорът, който Анди ще проведе с Наско Сираков, Даниел Боримиров, Христо Йовов или треньора Николай Костов, ще бъде спокоен и няма да има заплахи. И четиримата са много интелигентни.

Против съм това, че който не подпише, трябва да остане на пейката. Финансовата страна е също много важна, но не говорим за милиони.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker