Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Неприятна новина за Левски и Станислав Генчев

Левски победи с 3:2 Ботев Враца в контролна среща на стадион „Георги Аспарухов“. В 66-ата минута принудително играта напусна Фабио Лима. Бразилецът видимо изпитваше болки в дясното бедро. 27-годишното крило доскоро лекуваше контузия и именно срещу врачани бе завръщането му в игра.

„За съжаление, единствената неприятна част от мача е, че Фабио Лима отново се контузи. Дано не е сериозна травмата и не отсъства дълго от терените, защото много разчитахме на неговото завръщане, да допринесе за разнообразието на атаката ни.

Изключително неприятна новина, надявам се да се възстанови бързо, но като гледам така, най-вероятно пак ще отсъства много. Проблемът е в задното бедро. Разкъсване или разтежение. Надяваме се да е разтежение“, сподели Станислав Генчев.

profittips-the best football tips

„Изключително съм доволен от трите гола и положенията, старанието на футболистите. Имахме по-сериозни натоварвания тази седмица, които се доближаваха до подготвителния период. Видях им данните, доста тичаха“, коментира той.

„Имаме добри изпълнители във всяка линия на терена. Когато играем с настроение, играта се получава, днес това стана и вкарахме три гола. Когато останахме с 10 футболисти, отбелязахме гол и създадохме доста атаки, доволен съм от цялостното представяне“, сподели треньорът на „сините“.

„От всички футболисти съм доволен от старанието, влагането. Най-вече от старанието да изпълняват поставените тактически задачи. Нямам забележки за отношението ни към днешния мач“, допълни той.

„Сега ще имаме два почивни дни и от вторник започваме подготовката за мача с ЦСКА 1948. Надявам се националите да се върнат без контузии“, сподели още Станислав Генчев.

„Винаги може по-добре, аз съм максималист и знам това, не сме се заблуждавали, от първия ден знам, че ще е трудно, но затова сме тук, да подобряваме отбора“, отговори Станислав Генчев на въпрос как оценява първите си 100 дни начело на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker