Първа лигаФутболЦСКА 1948

Неприятности в ЦСКА 1948! Вратар счупи крак, клубът реагира мигновено

Броени дни след като се присъедини към ФК ЦСКА 1948, вратарят Александър Михайлов счупи крак по време на тренировка с първия отбор, съобщава „Гонг“.

22-годишният бивш футболист на Кюстендил е пострадал тежко в единоборство със съотборник и със сигурност отпада за мачовете пред пролетта.

profittips-the best football tips

От клуба реагираха веднага с привличането на Иван Василев от Бдин Видин. За поредния входящ трансфер информира Цветомир Найденов с приветстването на новия „майстор“.

През зимата от ФК ЦСКА 1948 си тръгна вратарят на втория отбор Станислав Нисторов, който подписа с Черноморец Бургас. Титулярът в Първа лига – Даниел Наумов, пък е пред трансфер в полския Видзев Лодз.

Не е ясно и бъдещето на Александър Маджаров, който през есента пази на третия тим, но в два мача беше резерва в първия отбор, а веднъж и във втория.

profittips-the best football tips

В първата контрола за подготовката на „червените“ от Бистрица, на вратата застана Генадий Ганев. Столичани завършиха 1:1 с втородивизионния Добруджа Добрич на градския стадион в Несебър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker