ТОПЦСКА-София

Несменяем титуляр на ЦСКА сяда на пейката в Търново

Халфът на ЦСКА и един от най-креативните футболисти на тима Тобиас Хайнц най-вероятно ще пропусне мача с Етър във Велико Търново. Той ще получи почивка за този двубой по преценка на треньора Нестор Ел Маестро.

Хайнц бе сменен в края на мача с Арда, след като се почувствал отпаднал. През цялата среща той не бе на доброто си ниво от предишните двубои на тима и това се отрази и на резултата от срещата.

profittips-the best football tips

Твърди се, че Хайнц е получил множество крампи и това е причината да бъде изваден от терена. Възможно е Тобиас да мине прегледи, които да установят точната причина за здравословните му проблеми.

Хайнц има 14 мача от началото сезона в Първа лига, както и двата двубоя от предварителния кръг на Лигата на конференциите. Общо норвежецът е записал 1336 минути игра, което показва, че до момента е почти несменяем титуляр.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker