ТОПЦСКА-София

Нестор Ел Маестро: Предпочитам Нетфликс пред разговор с Николай Костов

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, говори пред медиите преди заминаването на отбора от София за Анталия, където ще протече зимния лагер на „червените“. В първите дни те ще се готвят в курорта Алания, а по-късно ще се върнат до Анталия за довършителния период.

„Няма нищо важно, което да се случи последните дни. Всичко е нормално. Няма нищо ново. Всяка подготовка опитваме да даваме всичко всеки ден и всяка тренировка. Мисля, че го правим добре в тези дни в София. Сега следва по-важната фаза в Турция“, започна Ел Маестро.

profittips-the best football tips

„Пътувам често и пътувам с различни хора, така че не е важно за мен с кой друг тим пътуваме. Не смятам, че ще седим заедно с Костов. Ако стане, ще бъде интересен разговор, но аз предпочитам да гледам Нетфликс по време на полета“.

„Най-важното е всички да бъдат здрави. За моята периодизация е важно в кои дни играем, а не кой е съперникът. Дните не се промениха, така че това е най-важното. Не знам дали ще има нови в Турция. Не разбирам вашата грижа за новите попълнения. Понякога е скучно да говорим това толкова често. Ако нещо се случи, сигурен съм, че клубът ще ви информира. Работата ми е свързана с доста важни неща“.

„Зависи от държавата, в която си треньор за резултатите в контролите. Единствените резултати, които са важни са, когато сезонът започне срещу Враца, Черно море и Арда. Това е важното. На Балканите дори приятелските срещи са важни, за разлика от Германия. Това е яко, тъй като е по-интересно“, допълни сърбинът.

profittips-the best football tips

„Всеки ден опитваме нови неща, но това е при детайлите. Много фини настройки, а не големи. Не правим генерални промени“, завърши Нестор Ел Маестро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker