ФутболЦСКА-София

Нестор Ел Маестро привика Каранга на разговор

Нестор Ел Маестро и треньорския щаб на ЦСКА са провели разговор с новото попълнение на тима и любимец на феновете Фернандо Каранга, съобщава „Мач Телеграф“. Причината е головата суша, в която е изпаднал след идването си в тима.

Щабът на „армейците“ е уверил звездата, че ще бъде сред титулярите и срещу Ботев Пловдив. Нестор Ел Маестро го е посъветвал да не се продава на провокации и да е спокоен, а головете сами ще дойдат.

profittips-the best football tips

Както ви е известно, бразилецът получи червен картон срещу Черно море и пропусна следващия двубой на тима. Дори и така той вече участва в четири двубоя на тима си през тази година макар и още да чака първия си неотменен гол.

profittips-the best football tips

Нападателят има повод за притеснение, защото последния път, когато е отбелязал гол, е още на 17-ти септември миналата година за предишния си тим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker