ТОПФутболЦСКА-София

Неубедителен в състава на ЦСКА ще получи шанс и днес

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще даде нов шанс на крилото Жираир Шагоян в днешната среща срещу отбора на Черно море.

Въпреки безличната игра на арменецът ще стартира от първата минута. Все пак в последния кръг срещу Ботев Враца (2:0) той се отчете с първа асистенция след близо година в клуба, като бе в основата на попадението което Назон отбеляза.

profittips-the best football tips

Шагоян ще започне по левия фланг, а Фаетон по десния, като е твърде вероятно с течение на двубоя двамата да разменят позициите си. Защитата на ЦСКА няма да претърпи промяна и ще е в същия състав, както и при гостуването във Враца. Тогава действаха Браян Кордоба и Християн Петров, а като крайни защитници Вион и Санянг.
Ел Маестро досега редуваше избора си относно тактическата постройка. Започна с трима отзад в реванша със Сепси, който бе загубен катастрофално, после с четирима в двубоя със Славия у дома, пак с трима при тежката загуба в Разград и сега отново върна карето пред Бусато при визитата във Враца. Нестор смята и занапред да залага приоритетно на 4-3-3.
Капитан отново ще бъде Тобиас Хайнц.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker