ТОПЦСКА-София

Неубедителен ЦСКА посреща Арда с нов треньор в непредвидим четвъртфинален сблъсък за Купата

Отборите на ЦСКА-София и Арда влизат в спор за място на 1/2 финалите от турнира за Купата на България. Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ започва в 17:30 часа и ще имате възможност да го проследите с TribunaSofia.bg.

След разочарованието на „Тича“, недоволството на „червените“ привърженици драстично нарастна и треньорският стол на Нестор Ел Маестро силно се разклати. Като изключим отменения гол, ЦСКА не отправи нито един точен удар към противниковата врата и определено изигра един от най-слабите си мачове досега.

При нов неуспех днес е напълно логична възможността това да е последният мач, ръководен от него край тъчлинията. Самият Ел Маестро е амбициран да брани поста си:

profittips-the best football tips

„Не върви всичко по план, защото искаме точки. Изключително мотивиран съм да върша своята работа“, заяви треньорът на ЦСКА, минути след края на мача с Черно море.

Той няма да може да разчита на Фернандо Каранга, който получи червен картон в дербито с „моряците“. Най-вероятно наставникът няма да промени обичайната тактическа постройка „ромб“ и ще постави Джонатан Линдсет или Данило Асприля до Матиас Фаетон, а Улаус Скаршем ще започне в средата на терена.

От своя страна ръководството на Арда направи треньорска рокада часове преди днешния двубой. Кърджалийци претърпяхва крушение през уикенда в столицаата, отстъпвайки на Левски с 0:4. което доведе до раздялата с досегашния предводител Александър Тунчев. На негово място се появи позната фигура – Николай Киров, за когото това ще е втори престой в клуба.

Именно с бившия наставник на Ботев Пловдив, Арда се класира за финал за Купата на България през 2021 година, загубен от ЦСКА на Националния стадион.

В тима от Родопите също има един наказан футболист – Милен Стоев, който бе изгонен на „Герена“.

По-рано през сезона двата тима се изправиха един срещу друг на „Българска армия“, но не успяха да си вкарат и завършиха при нулево равенство. Днес при този сценарий, ще гледаме продължения и евентуално дузпи, за да се излъчи краен победител и трети полуфиналист в настоящото издание за Купата на България. ЦСКА или Арда ще е той? Предстои да разберем в сряда вечер.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker