Левски (София)

Не един, а двама от първия отбор на Левски са специалните гости в следващата „Синя фиеста“

Левски обяви, че привържениците на отбора ще могат да се срещнат и да се снимат не с един, а с двама специални гости в станалата традиционна преди домакинствата на отбора „Синя фиеста“.

Привържениците на „сините“ ще имат възможността да се срещнат с Илиян Стефанов и Джевад Ел Джемили преди домакинството на Локомотив Пловдив от 19-ия кръг на Първа лига, което е в събота (2 декември), от 17:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

Ел Джамили е контузен и ще пропусне мача със „смърфовете“, докато футболистът с прякор „Нани“ е наказан, поради червения картон в мача срещу Дунав за Купата на България.

TribunaSofia.bg публикува поканата на клуба към „сините“ привърженици без редакторска намеса:

„Левскари,

Предстои последната битка преди зимната пауза – с Локомотив Пд. Елате да се подготвим за срещата заедно! Този път сме Ви подготвили не един, а цели двама гости, от които можете да вземете автограф и снимка.

Първият е героят, донесъл с гола си Купата на България през 2022 година – Илиян Стефанов. Вторият е голмайсторът ни в Първа лига през този сезон до момента – Джeвад Ел Джемили! Елате да загреем заедно, Левски се нуждае от вашата подкрепа!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker