Левски (София)ТОПФутбол

Ники Костов втвърди тона в съблекалнята на Левски

Треньорът на Левски Николай Костов реши да пипа с по-твърда ръка. Той се е скарал на футболистите заради поредната шампионатна издънка, този път в двубоя срещу Локомотив София (2:2) в „Надежда“. Сините имаха аванс от 2 гола до последния четвърт час на срещата, но го пропиляха по изключително глупав начин.

Изравнителното попадение на домакините дойде след спорна дузпа, отсъдена за нарушение на Дарлан. Заради по-високия тон в съблекалнята закъсня стартът на вчерашната тренировка. Тя трябваше да започне в 15:30 часа, но футболистите излязоха на терена 30 минути по-късно.

profittips-the best football tips

В последните двубои в играта на Левски се забелязват много проблеми. Големи такива има и при статичните положения пред вратата на Пламен Андреев. Ясно пролича и късата резервна скамейка – излизането на основен играч като Уелтън така и не бе компенсирано.

Разочароваща е и играта на двете летни попълнения – халфовете Дарлан и Фадига. До момента те не се и доближават до това, което трябва да показват. Офанзивният халф Фадига няма нито гол, нито асистенция в първенството.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker