Анализи и коментариФутболЦСКА-София

Николай Александров: ЦСКА, това ли ще е отборът за новия сезон?

Спортният журналист и привърженик на ЦСКА Николай Александров коментира лятната селекция на клуба. Той изказа мнението си в предаването „Пред стадиона“, излъчвано по MAX Sport 4.

“Признавам, че очаквах тази седмица ЦСКА да е също така активен трансферно, както бе миналата седмица. Не – не се появи ново име. Предстои представянето и последната контрола на стадион “Васил Левски”. Нови футболисти – трима-четирима. 

profittips-the best football tips

Пред ЦСКА въпросът е това ли ще е отборът за новия сезон? Колко нови ще се появяват, докога? До края на август толкова време ми се струва, че има. И то реално има. От друга страна, ако са минали 6-7 кръга – връщаме се към темата за адаптацията.

profittips-the best football tips

Ще чакаме някой да дойде след седмия кръг, два кръга ще чакаме жълтата карта, 3 кръга да се натренира. Ще влезе в 12-ия кръг, ще го чакаме да се адаптира до 17-ия – то първенството свършило. Има много такива случаи. Винаги просто чакаме някой да се адаптира.”

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker