Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов бесен на халф, оставя го на пейката в мача срещу Арда

След победата на Левски над Пирин (Благоевград) с 1:2 треньорът Николай Костов остана доволен от постигнатото в Благоевград.

В самия край на първото полувреме обаче специалистът буквално излезе извън нерви. Причина за това станаха действията на Джавад ел Джемили. Офанзивният халф обърка няколко топки, а освен това не се движеше в зоните, в които желае наставникът.

profittips-the best football tips

В крайна сметка в прекъсване на добавеното време на първата част Костов се разкрещя на играча и му дръпна гневна тирада, след като преди това ядосано хвърли с все сила в земята бутилка с вода пред скамейката.

След случилото се бе напълно логично, че Ел Джемили не излезе за второто полувреме. Вместо него на терена се появи едно от новите попълнения – Карлос Охене. Халфът се справи отлично със задачите си и на игрището не личеше, че сините са с човек по-малко заради изгонването на Хосе Кордоба. Ел Джемили може и да не попадне в стартовата единайсеторка срещу Арда. Сблъсъкът с кърджалийци е в събота, 24 февруари, от 17:45 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Това не е първия случай, в който Ел Джимили си навлича гнева на Костов. Това вече се случи и в есенното дерби с ЦСКА. Тогава играчът влезе в историята с това, че се появи на терена в 87-ата минута на мястото на Рикардиньо. И само няколко по-късно бе изваден за сметка на младока Преслав Бачев, въпреки че не бе контузен. Той просто се включи много слабо и Костов набързо поправи грешката си. Ел Джемили „получи жълт картон“ от наставника още на старта на пролетния полусезон. Офанзивният играч ще трябва да внимава много, за да не стане той червен.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker