Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Николай Костов: Билал Бари не е готов да започне като титуляр, Охене и Цунами са на разположение!

Старши треньорът на Левски Николай Костов говори на традиционната пресконференция преди мач от първенството. „Сините“ приемат Славия утре, 29 март, от 19:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Той сподели, че Карлос Охене и Вендерсон Цунами са на разположение за предстоящия двубой с „белите“. Левият бек на Левски не участва в днешното занимание, а ганаецът напусна преждевременно вчерашната тренировка на тима.

„Мисля, че добре се подготвихме, направихме една миниподготовка, имахме тежки тренировки в сряда и четвъртък, от които настъпи умора в мача със Спортист Своге, преодоляхме тази умора и сме готови за мачовете в шампионата. Всички играчи са на разположение, с изключение на тези, които са наказани. И Карлос Охене, и Цунами са на разположение“, заяви Николай Костов.

profittips-the best football tips

„На Хоакин Фернандес се дава време да се адаптира, не сме още решени да го поставим като основен играч, но е под постоянно наблюдение. Мисля, че добре се адаптира, включи се в последния момент към подготвителния период. Вече му се доверяваме повече и повече. Спокойни сме, че ако се наложи да влезе в игра, ще се справи със задачите си“, сподели наставникът на „сините“.

„Билал Бари не е готов да започне като титуляр, но предпочитам да не говорим за травмираните играчи, предпочитам да говорим за по-спортно-технически неща.“

„Славия е добър отбор, особено треньорът Златомир Загорчич откакто се появи, умее да изстисква максимума. Предимството на нашия отбор пред Славия е много голямо заради публиката, те не могат да създадат такава атмосфера,. Статистиката показва, че Славия е неудобен противник, анализите са приключили, предоставили сме на футболистите всичко, мисля, че сме готови да победим Славия“, сподели Николай Костов.

„Не обичам да се притеснявам по принцип. Защо да се притеснявам, когато играчите се представят добре? Защо да имам предразсъдък, че ще загубим? И за нас е интересно как ще протекат тези мачове, колко точки ще вземем и как ще стоим на терена.“

„Не мисля, че следващите мачове са тежки, такива са очакванията, но аз не мисля, че е така. Ще бъде определено качеството на българското първенство в тези мачове, защото ще бъдат противопоставени най-добрите. Ще бъде прекрасно, ако те бъдат победни за нас, защото такива са нагласите ни“, каза още старши треньорът на Левски.

profittips-the best football tips

„Много зависи от това как ще завърши първият ни мач със Славия, това е дерби, важно е как ще изиграем мача, какво ще е присъствието на нашите футболисти, следва мачът с Лудогорец, зависи как ще потеглим психологически за Разград, не искам да минаваме към следващия мач с ЦСКА.“

„Темата със съдийството е много сложна. Разчитам на много голяма справедливост от всички отговорни органи във футбола, от това зависи бъдещето на българския футбол. Трябва да изчистим нещата, не искам да говорим за корупции, вярвам, че съдията ще бъде отговорен във всеки един мач до края за своите действия, за да няма скандали и противоречия на високо ниво“, заяви Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker