Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов взе решение за Краев

Седмицата на Левски мина под два знака на две събития – поредната грешна стъпка в първенството и случилото се след нея. В понеделник сините стигнаха само до 2:2 срещу Локомотив София в „Надежда“ и от сектора за гости се чуха мощни възгласи „оставка“, насочени към треньора Николай Костов.

Той обаче насочи напрежението и на друго място – към отказващия да преподпише договора си капитан Андриан Краев. Наставникът скочи на играча и публично изрази учудване защо халфът не се е израдвал на гола си в мрежата на железничарите.

profittips-the best football tips

И двете събития са доста коментирани от феновете. В четвъртък пък на „Герена“ имаха по-остър разговор в съблекалнята и днес срещу Локомотив Пловдив ще се види дали той е дал резултат.

По всичко личи, че Краев ще има поне един повод да се усмихне, или поне да не е намръщен. Националът ще се завърне в стартовия състав, след като остана резерва в „Надежда“. Той ще бъде и с лентата, която в предишния двубой най-изненадващо се появи на ръката на нидерландеца Келиан ван дер Каап.

Костов и Краев може и да са стоплили набързо отношенията. Това обаче надали ще доведе до желанието на шефовете играчът да подпише ново споразумение с клуба. В момента такива индикации няма. И в момента очакванията са, че по време на зимната пауза Андриан ще бъде продаден. В края на летния трансферен прозорец той бе желан от Лудогорец. Сега обаче не той стои на дневен ред за разградчани

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker