Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Николай Костов за новия договор: Нека изчакаме това „скоро“ и тогава ще говорим

На традиционната пресконференция преди мач на Левски наставникът Николай Костов бе попитан за евентуалния му нов договор с клуба. Настоящият контракт изтича в края на сезона, а по-рано през седмицата мажоритарният собственик Наско Сираков сподели, че има пълно доверие на треньорския щаб на „сините“. Сираков разкри, че съвсем скоро ще бъде обявено и продължаването на договора на досегашния предводител на Левски.

„Дължа огромно извинение на треньорското ръководство, макар че те знаеха при какво ще работят. Минимум бройката, която ще вземем сега, май месец, е петима нови играчи и за всеки един продаден играч ще има ново попълнение. Работи се много сериозно по селекцията. Трябва да имаме минимум 18 добри опитни играчи.“

profittips-the best football tips

„Аз съм категоричен, че това треньорско ръководство ще продължи да работи и следващия сезон. Говорил съм вече с Николай. В близките 10 дни ще обявим продължаването на договора на Николай Костов“, каза Наско Сираков.

От своя страна Николай Костов отказа да говори по темата:

„Не е момента да разговаряме на тема моя договор. Ще осъдим между нас какви са възможностите. Това беше година на преодоляване на много трудности. Ние все още работим в режим на протест, който започна седмица преди началото на сезона.

Мисля, че всички футболисти се представят достойно и тези, които заминаха. Те помогнаха на клуба да облекчи клуба финансово. Не искам да разговарям за моя договор и на този на колегите. Нека изчакаме това „скоро“ и тогава ще говорим“, коментира Николай Костов изказването на Наско Сираков, че ще му бъде предложен нов договор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker