Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов: Играта беше много добра, но ни липсваше баланс през второто полувреме

Старши треньорът на Левски Николай Костов сподели впечатленията си след загубата с 2:3 от втородивизионния унгарски тим Вашаш. „Сините“ поведоха с 2:0 чрез голове на Вендерсон Цунами и Илиян Стефанов, но допуснаха пълен обрат през второто полувреме. В игра взеха участие всички налични футболисти, включително единственото ново попълнение Фабио Лима, който се отчете с асистенция в неофициалния си дебют.

„От резултата не сме доволни. Играта беше много добра. Като за първа проверка съм доволен от почти всички. Явно нямахме добър баланс в двата отбора. По 45 минути имаха всички играчи. Рано е да се правят изводи от тази проверка.

profittips-the best football tips

С днешния мач завършваме първи микроцикъл. Играчите бяха в тренировъчен ритъм със силови тренировки. Явно нямахме сила за по-добър резултата. Видимо имахме добро позициониране. Искаме да се завърнем на принципите на нашия футбол, който играем“, каза Костов.

„През второто полувреме също се получаваше играта ни, но нямахме добрия баланс. Играхме добре в защита, въпреки че получихме три гола. Забелязваме ги тези неща. Започваме да работим групово и индивидуално. Трябва да ги изчистим“, продължи той.

„Искаме да говорим в края на лагера, когато изиграем повече контроли. Тогава мога да дам персонална оценка за младите. Ние сме ги взели, за да играят. Доволен съм от тях. Участието им в тренировките е добро. Имат настроение за тренировки и за изява“.

profittips-the best football tips

„Фабио Лима е на 3-4 тренировки. Имаше тактически занимания, длъжен е да осмисли нещата, върху които работим. По-наблюдателен е. Не сме били с големи очаквания за първата му среща. Не е в добро физическо състояние, изготвили сме индивидуална програма. Едно е сигурно, че е много добър играч, а и е много добър човек“, каза още Николай Костов за неофициалния дебют на Лима.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker