Левски (София)Първа лига

Николай Костов: Идваме за победа

Наставникът на Левски Николай Костов, даде пресконференция преди мача утре със Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на Конференциите. Българският тим гостува в Скопие на стадион „Тодор Проекси“ от 22:00 часа българско време.

„Научихме доста неща за Шкупи. Анализирали сме играчите в последните им два мача. Що се касае до Петрис, той ще пристигне малко по-късно в отбора, защото си забрави паспорта. Не очаквайте някакви сензации или наказания, случва се на всеки. Той е важен играч за нас. Имаме някакви смущения в Рикардиньо, но мисля, че ще бъде готов за утре“, сподели Николай Костов.

profittips-the best football tips

„Капитанската лента вече е предадена на Цунами, защото един от капитаните трябва да бъде чужденец, като има много такива в отбора. Оттук насетне основният капитан е Николай Михайлов, останалите капитани са Краев и Цунами“.
„Най-вероятно няма да реагираме веднага, защото Ноа беше основен футболист. Трябва да преглътнем, че няма да го имаме. Много важен играч за нас, беше даже симпатичен. Имаме играчи, на които вярвам, че могат да заменят достойно нашия централен защитник“, каза той след продажбата на защитника.
„Идваме за победа, естествено. Вярвам много в нашия отбор. Играчите се трудят и се развиват добре, което е важно за нас“, коментира наставника.
„Единият е атакуващ полузащитник. Не е в добро физическо състояние, не е готов напълно, но мисля, че е време да му се дава възможност. Опорният полузащитник, който е с плеймейкърски качества, се присъедини към отбора вчера. За Дарлан даже нямам информация. Не съм наблюдавал неговото физическо състояние и не мога да кажа кога ще може да се присъедини към състава“, коментира той Асими Фадига и Дарлан.
„За нас е много важно да бъдем подкрепяни от нашите фенове и е хубаво, че ще бъдем подкрепяни от толкова наши фенове. За играчите това ще бъде мотивиращо“, завърши треньорът на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker