Левски (София)ТОПФутбол

Костов: Мачът ставаше друг, ако някои от отсъжданията на съдията бяха по-справедливи

Треньорът на Левски говори след загубата на тима му от Лудогорец. Той видя грешки на съдията, които са повлияли на крайния изход и дори отбеляза, че на тимът от Разград е бил спестен червен картон. Неговите играчи също имаха претенции за дузпа на два пъти през първото полувреме.

Ето и какво сподели Николай Костов за мача:

„Започнахме много добре мача. През първите 20 минути превъзхождахме отбора на Лудогорец. В тези минути, когато имаше спорни отсъждания, нашите играчи започнаха да отклоняват вниманието си и допуснахме гол. След това положихме максимални усилия да изравним резултата, но не успяхме да го направим.

profittips-the best football tips

Можеше мачът да се развие по друг начин, ако някои от отсъжданията на съдията бяха по-справедливи, да кажем. В 60-тата минута имаше безспорен червен картон за Лудогорец. Имаше и други спорни моменти, които няма как да обсъждам сега. Мисля, че заслужавахме повече. Съжалявам и за играчите, и за публиката!

Ясно е, че Лудогорец е един от най-добрите отбори, да не кажа и най-добрият. Имат опитни играчи с много европейски мачове. Мисля обаче, че нашият отбор не им отстъпва. Освен че сме по-млади и неопитни. Представихме се достойно в този мач. Да, може би се отдалечаваме от челните места, но имаме дух и колектив! Развиваме се много добре.

Публиката на Левски ми влияе емоционално. Уважавам подкрепата им. Това е най-добрата публика и не го казвам само аз. Имахме много добра подкрепа днес, а тези плакати изобщо не ме интересуват.

profittips-the best football tips

Още не мисля за мача с ЦСКА, сега е важно как да се възстановим психологически за двубоя. Нищо няма да променим в играта срещу ЦСКА, защото според мен играем добре.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker