Левски (София)Футбол

Николай Костов обяви кои са най-важните играчи за Левски в момента

На пресконференцията след двубоя с Локомотив (София) треньорът на Левски обяви имената на четирима футболисти. Двубоят бе спечелен с категоричното 6:0 в полза на „сините“.

Списъкът на Костов включва Хосе Кордоба, Андриан Краев, Асен Митков и Уелтън. Според него те са изключително важни за отбора на Левски и за представянето му.

profittips-the best football tips

„Даваме възможност на играчите, определяме основен състав, с който още не съм много наясно. Има ключови играчи, на които постоянно се разчита. Такива са специалните ни играчи Уелтън, Кордоба, полузащитниците като Краев, Митков, въпреки че е млад. Има такива специални играчи, без които на този етап не можем без тях.

Разчитам на всички футболисти. Имаме много добър отбор, не искам да изпадаме в еуфория, че сме победили Локомотив. Те се предадоха след третия гол и ние започнахме да доминираме“, заяви Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker