Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов: Очакваха се провокации и от двете страни

Треньорът на Левски Николай Костов говори след двубоя, спечелен от неговите възпитаници с 2:0. Той обясни защо тимът му е излязъл в такава схема на игра, а също така се спря на инцидентите с фенове на двата отбора преди началото на двубоя.

„Изключително сложен мач като игра за нашия отбор, няма как да говорим за качество. От първата до последната минута изиграхме изключителен мач. Радвам се, че победихме. Поздравявам футболистите и публиката, така че сме доволни от резултата и играта. Ако можем да наречем футбол тази игра…“.

profittips-the best football tips

„Теренът бе изключително лош и заради това играхме с тази система на игра. Няма как да се получи комбиниране на такова игрище. Рикардиньо игра с някакви болежки още преди мача и не беше излекуван. Що се отнася до ротациите за Локо София, ще има вероятно такива“, продължи треньорът на Левски.

„Разбрах за инцидентите с феновете, съжалявам много за което. Очакваха се такива провокации и от двете страни навярно. Благодарих вече на феновете за подкрепата. Дано няма пострадали от всичко това, тъй като спортът е да обединява хората, а да няма неприятности“.

„Емоциите са завишени, няма как да няма дрязги между пейките. По едно време всички бяхме на крака. Имаше неприятни неща, които не трябваше да се случват. Резултатът е добър. Доволни сме от него, но ще подходим сериозно за реванша и няма да подценим противника, тъй като условията ще бъдат различни. След като имаме два гола аванс, фаворитът сме ние. Ние и преди мача бяхме такъв. Според условията, изиграхме добър мач на този терен. Кристиан Димитров е един много ценен футболист за нашия отбор, особено след като Ноа напусна нашия отбор. Няма смисъл да го хваля пред вас. Надявам се той да подобрява и играта си“.

profittips-the best football tips

„Надявам се да бъдем подкрепени от нашата публика. Имаме апел към тях, тъй като нашият отбор има нужда. Голямо количество от наши футболисти, които имат нужда. Благодаря им и за днес“, каза Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker