Левски (София)Футбол

Николай Костов повиши тон на играчите, дълъг разбор след разгрома вчера

Николай Костов е известен със спокойствието си. Дори в случаи, в които е бил преследван със статуси от видни фенове на Левски, той не изпусна нервите си.

Вчерашното поражение на Левски обаче беше капката, която преля чашата на търпението му, съобщава dsport. Тимът претърпя най-тежката си загуба от Лудогорец и записа резултат, който не беше виждан от феновете на отбора вече 28 години.

profittips-the best football tips

Преди днешната тренировка Костов събра играчите седнали и в полукръг. На няколко пъти по време на беседата с тях Николай Костов повиши тон. Освен това наставникът общеа глоби заради вчерашният конфликт между Рикардиньо и Ел Джемали. Двамата се скараха непосредствено сред двубоя и нещата бяха на косъм да ескалират повече.

Самите фенове на тима са изключително разочаровани. Някои като Любо Младежа вече използваха социалните мрежи, за да изразят фрустрацията си.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker