Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов: Поздравявам феновете, които бяха 12-ия ни играч

Старши-треньорът на Левски – Николай Костов, бе видимо щастлив след инфарктната победа с 2:1 над Апоел Беер Шева, която класира „сините“ в следващата фаза на турнира Лигата на конференциите.

„Много е сладка победата, сега е моментът да поздравя нашите привърженици, които от първата до последната минута бяха 12-ия ни играч. Поздравявам футболистите, играха доста умно в този мач. Стана такъв мач, какъвто го очаквахме. Противникът не е за подценяване. Не очаквахме да победим последната минута, но мачът се разви така. Не успяхме да запазим гола преднина. Щастливи сме, че победихме. Това е денят на Левски“, сподели Николай Костов.

profittips-the best football tips

„Отслабнахме в средата на трена. Изтощиха се футболистите и трябваше да отстъпим, да играем на резултат, а не авантюрно“, каза още той.

„Роналдо беше готов за смяна. Ние направихме смяна с Уелтон, който получи крампи. Като че ли Бог гледа отгоре и помага“.

„Неслучайно отложихме мача с Пирин, за да си отдъхнат играчите. Апоел също се изтощиха. Последните минути едвам вървяха. Затова си наложихме волята. Нашият млад отбор издържа по-добре на физика“.

„Невероятна обстановка създадоха феновете. Даже голът на Роналдо е награда за тях. Тази победа не е само на нашите футболисти ,ами и на нашите привърженици“.

„Няма как да говоря отсега как ще изглеждаме срещу Айнтрахт. Въпросът е, че достигнахме дотук. Това ще е много добър тест за нашия отбор. Имаме си своите шансове, не трябва да ги зачеркваме. Надявам се на добра игра и добър резултат. Важното е нашите футболисти да се възстановят“, завърши Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker