Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов привиква Краев за важен разговор

Треньорът на Левски – Николай Костов – ще проведе специален разговор с капитана Андриан Краев. Причината е слабата му игра срещу Берое.

Дефанзивният халф има известна вина за първото попадение в мрежата на сините, което падна още преди да са изминали 5 минути. Наставникът не бе хич доволен от играта на национала и ясно го демонстрира, след като го извади на почивката. Вместо него на терена се появи младокът Асен Митков.

profittips-the best football tips

Интересното е, че Краев е в абсолютно същата ситуация като Жереми Петрис – има договор с Левски до края на шампионата. И до момента 24-годишният полузащитник не го е подновил, въпреки че ръководството на сините на няколко пъти подобряваше предложенията към него.
В края на трансферния прозорец Краев дори можеше да премине в Лудогорец, както го направи централният защитник Ноа Сонко Сундберг малко след старта на сезона. От „Герена“ обаче отхвърлиха предложението на разградчани. В последните двубои представянето на Краев не е на ниво и той ще трябва да подобри формата си.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker