Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов с дилема преди мача с Крумовград

Николай Костов е пред дилема по състава си за предстоящия мач с Крумовград. „Сините“ излизат срещу новака в Първа лига в неделя от 15:15 часа на стадион „Георги Аспарухов“ .

Въпросителната пред наставника на „сините“ е на кого да заложи в центъра на защитата до Хосе Кордоба. По всяка вероятност това ще е Келиан ван дер Каап, но не е изключено титулярно място да заеме и Кристиан Димитров. В другите зони на терена 60-годишният специалист няма проблем с решението си.

profittips-the best football tips

Пламен Андреев застава под рамката, а отдясно и отляво на защитата ще са Патрик-Габриел Галчев и завръщащият се след наказание Цунами. В сърцето на халфовата линия ще си партнират Асен Митков и Карлос Охене, докато по крилата ще атакуват Марин Петков и Фабио Лима. В нападение отново ще действат Рикардиньо и Джавад ел Джемили. Вторият е с по-свободни функции и е нагърбен със задачата да взаимодейства активно с играчите зад него.

profittips-the best football tips

Николай Костов планира да даде повече време и на един от новите – Патрик Мислович. Словакът показва добър поглед и комбинативност, като дори асистира за красивото попадение на Фабио Лима срещу Хебър в понеделник. 22-годишният футболист е оставил отлични впечатления и по време на тренировките, пише „Тема спорт“. Голяма вероятност има и при благоприятно развитие на мача с Крумовград в игра да се появи и Билал Бари, който не е играл в официален мач от 5 септември 2022 година.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker