Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов: С едната точка се отдалечаваме малко от челните места

Треньорът на Левски излезе пред журналистите след мача. Той изрази недоволството си от факта, че загубените точки отдалечават тима от челото, а също така направи любопитен коментар за тактиката на противниковия отбор.

“Пропуснахме момента да използваме преднината. Допуснахме малко глупав гол, което промени ситуацията на терена. Започнахме добре, противопоставихме се добре на силовия футбол на ЦСКА. Бяхме готови и се противопоставихме на еднообразните атаки на ЦСКА през целия мач. Този футбол, който практикува ЦСКА, е малко неудобен за нас.

profittips-the best football tips

И двата отбора играха за победа. На нас ни беше много нужна. С едната точка се отдалечаваме малко от челните места. А и идвахме след несправедлива загуба от Лудогорец. Някои играчи бяха малко напрегнати, но го отдавам на младостта.

В тази пауза искаме да влезем с победа над ЦСКА. Понякога желанието надхвърля възможностите. Съжалявам, че не победихме.

Пуснах Ван дер Каап, за да затвърдим играта за втора топка. Защото ЦСКА правеше едно и също – изритваше топката към централните си нападатели и оттам борба за втора топка.

profittips-the best football tips

Очаквах по-добро качество. Нашият отбор се затруднява от такъв вид футбол, с много накъсвания на играта.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker