Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов с извънредна пресконференция днес

Старши треньорът на Левски Николай Костов ще даде пресконференция днес, 1 май от 15:00 часа в залата за пресконференции в Сектор „В“ на стадион „Георги Аспарухов“, oбявиха вчера в официалния сайт на „сините“.

На брифинга ще бъдат допускани представители на медиите единствено срещу представяне на валидна журналистическа карта, съобщиха от клуба.

От Левски не обявиха причината за пресконференцията, но самото събитие засилва спекулациите и твърденията, че 60-годишният специалист ще се раздели със „синия“ клуб.

profittips-the best football tips

Вчера Николай Костов се е срещнал мажоритарния собственик Наско Сираков и изпълнителния директор Даниел Боримиров, а след това лаконично заяви пред медиите, че е „пас“.

Междувременно, „сините“ обявиха тренировка, открита за медиите в 17:00 часа, но в последния момент е взето решение играчите да бъдат във фитнеса. Заниманието бе фокусирано към футболистите, които не са взели участие в дербито в събота или са с малко записани минути.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker