Други отбориПърва лигаФутбол

Николай Митов: Работи се до време, после трябва и малко класичка!

Старши треньорът на Септември София Николай Митов говори след загубата с 0:2 като гост от Черно море на „Тича“ в мач от втория кръг на Първа Лига.

„Поздравявам отбора на Черно море, по-класният отбор победи. Първото полувреме беше равностойно, през второто вдигнаха оборотите и си вкараха положенията. Заслужено“, поздрави „моряците“ Митов.

„Има много работа, наясно съм какво трябва да се подобри. Тренираме. Има старание. Опитваме се, но това мен не ме радва“, допълни той.

Конкуренцията се покачва, но има два-три поста, на които ни трябва да засилим конкуренция, лошото е, че сме нов отбор, с нарушена подготовка, идват трима на проби, тръгват си, други идват, ще минем през този период, Това не е оправдание“, каза треньорът на Септември.

profittips-the best football tips

„Важно е да се взимат точки. Няма как да съм доволен на този етап. Когато засилим конкуренцията, когато тренираме повече, ще е по-добре. Има неща, които се учим, които в „А“ Група не трябва да се учиш, но това е положението.

Днес бяхме по-уверени с топката. Стараят се момчетата, нищо не мога да им кажа на тях, но колкото ти позволи съперника. Черно море е добър отбор. Опитаха се, не можахме да вкараме гол. Трябва да работим върху всеки един компонент, но се работи до време, после трябва и малко класичка“, заяви Николай Митов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker