ФутболЦСКА 1948

Николай Панайотов: Съжаляваме, че нямаме самочувствието

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори след края на четвъртфинала за Купата на България срещу Лудогорец. Разградският тим спечели с 3:1 и е последният полуфиналист в тазгодишното издание.

„Оценката ми е, че направихме много лошо първо полувреме. Играхме със страх. Имахме няколко много млади в състава, може би им е трудно. Лудогорец е много добър отбор. Бяхме тотално надиграни, но не разбирам защо играхме с такъв страх. Направихме смени, успяхме да създадем няколко ситуации. В момента, в който играехме добре, направихме нелепа грешка. Това ни костваше третия гол и мачът свърши.

profittips-the best football tips

На полувремето направихме смени. Вкарахме опитен човек в средата на терена. Голът стана от рикошет. Тежко е, когато получиш гол в началото на второто полувреме. Съжаляваме, че нямаме самочувствието.

Отпадаме от Купата, но се готвим за следващия мач пак с Лудогорец. Трябва да покажем друго лице, да се борим за всяка точка. Надявам се в неделя да изглеждаме така, както на моменти през второто полувреме и да играем с по-голямо самочувствие.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker