ТОПФутболЦСКА 1948

Николай Панайотов: Със сигурност е сладко, когато биеш Левски

Треньорът на ЦСКА 1948 даде интервю след края на двубоя, спечелен от възпитаниците му. Той е доволен от победата на тима му и смята, че на играчите им е нужна още увереност, за да придобият постоянство в представянията си.

„Със сигурност е сладко, когато биеш Левски. През първото полувреме седяхме компактни на терена. Имахме си план за мача. Левски играеха повече с топката но не е като да нямахме ситуации. Към края на полувремето започнахме да играем по-уверено, изнесохме няколко пъти.

profittips-the best football tips

Това искам – да виждам повече увереност в отбора, защото смятам, че имаме добри футболисти. За съжаление трудно ни беше с 10 човека, но благодаря на момчетата за тяхното себераздаване!

Със сигурност така има и съжаление в това, тъй като имахме мачове, в които имахме доста ситуации и можеха да са ни повече точките. Но се надявам тази победа да вдъхне увереност на момчетата в съблекалнята.

Ние за всеки мач се подготвяме отделно. Радващо е, че при мен има едни професионалисти, футболистите. Изключително доволен съм от отношението им към тренировъчния процес.

profittips-the best football tips

Всеки мач е труден. Аз откакто съм старши треньор няма лек мач. Тази година първенството става доста равностойно. Пак ще се повторя, но смятам, че още малко увереност му трябва на този отбор.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker