ЦСКА 1948

Николай Панайотов: Целта на ЦСКА 1948 е минимум финал

На традиционната пресконференция преди мач на ЦСКА 1948, старши треньорът Николай Панайотов сподели очакванията си за осминафиналния двубой с Берое в четвъртък. Младият наставник посочи целта на отбора в турнира и коментира състоянието на контузените футболисти.

„Дано времето бъде с нас. Играем като домакини. Дано продължим по същия начин от последните позитивни игри. Надяваме се времето да позволи. Нямаме план „Б“. Това е стадионът, на който си играем домакинските мачове. Естествено, че двата отбора ще искат да продължат. Няма да има затваряне. Ние сме домакини и сме длъжни да продължим напред“, заяви той.

profittips-the best football tips

„Всички състезатели, които имаме, имат възможност да влязат да играят. През годините се е случвало подценяването на мачове в Купата на България да доведат до отпадане. Анализирали сме добре Берое, имат постоянство. Надявам се да ги затрудним и победим“, сподели Панайотов.

„Единият ни вратар Генадий Ганев е с наказание. Надяваме се Дани Наумов да е добре, тренира, за да застане той на вратата. Почти всички контузени вече се възстановяват. Има лек проблем при Симеон Петров и Ради Кирилов, но се надявам те да са на линия от следващите мачове.“

„Когато вкараш три гола, на един футболист се подвига самочувствието. Винаги говоря, че когато има постоянство, ще дойдат головете. Надявам се да сме по-ефективни. Целта е да стигнем минимум до финал“, заяви Панайотов.

profittips-the best football tips

„Знам със сигурност, че има интерес към Симеон Петров от Полша, не мога да конкретизирам за оферта. Не съм говорил за това, защото най-важен ни е следващия мач. Играчите са млади. Ако искат да излязат, ще имат шанса си“, продължи наставникът на „червените“.

„Сердюк върви възходящо с оглед контузията, която има. Както и Джонатан. Той е много добър нападател. Надяваме се да се възстанови напълно, да проведе добра подготовка и да е полезен за отбора. Разполагаме на всяка позиция с доста футболисти. Всеки гледа да си използва шанса“, завърши Николай Панайотов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker