ВИДЕОФутболЦСКА 1948

ГЛЕДАЙ: Николай Панайтов сигурен в успеха срещу следващия си съперник

Старши-треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайтов даде своята пресконференция преди утрешния мач с Локомотив (Пловдив).

„Очакванията са като всеки мач – отборът да изглежда добре, да играе добре, да покажем добър футбол. Тези положения, които не успяхме да вкараме в предния мач, да ги имаме в този и да успеем да отбележим.

profittips-the best football tips

Надявам се да излезем с пълен комплект победи от тези мачове, няма значение срещу кой противник. Трябва да се стегнем, да си гоним целите, да се представяме все по-добре мач след мач, да имаме положителни резултати и отборът да върви напред.

Локомотив Пловдив играе изключително добър футбол. Залагат на бърз футбол. Имат силни флангови футболисти, добри нападатели. Със сигурност ще бъде труден мач, ние се подготвяме. Да, те са лидери в класирането, но ние се надяваме да победим“, заяви Панайтов.

Един от журналистите попита Николай Панайтов какво е мнението му за треньора на „черно-белите“ Александър Томаш.

„Не мисля, че мога да коментирам работата на колега. Отборът на Локомотив при него изключително израстна. За мен е важно нашият отбор. Знаем как играят. Гледаме си нашия отбор и се надяваме да се представим по-добре от тях в този мач, за да успеем да спечелим.

Разбира се че следим втория отбор. Връзката ни с втория отбор, не само с него, а и с третия, е много силна. Със сигурност тези момчета, които показват добри игри във втория отбор, ще получат шанс и в първия. Радвам се за Пишчевич, защото доста работи. Трябваше да играе повече минути във втория отбор в предишния мач. Смятам, че му трябва още малко време.

profittips-the best football tips

В момента се възстановиха Рапнуи и Талис, които съвсем скоро ще започнат да вземат участие. Реян Даскалов има мускулни проблеми“, коментира той по повод контузиите в тима.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели пресконференцията на Николай Панайотов:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker