Славия

Николов: Славия ще е доста по-силен отбор, борим се за плейоф за Европа

Футболистът на Славия Владимир Николов сподели впечатленията си пред „Спортал“ за подготовката на „белите“. Той изрази увереност, че неговият отбор ще бъде по-силен през пролетта. В течение на интервюто става ясно, че едно от новите лица при столичани – Куентин Зеедорф е получил контузия и все още няма яснота дали става дума за по-сериозна травма.

Няколко думи за лагера и за твоята форма? 
– Тече доста тежък усилен процес на работа. Сутрин ставаме в 8 часа, след това в 8 и половина е първата тренировка във фитнеса, после идваме тук на терен. Почти всеки ден са двуразови тренировките. Тече сериозна подготовка, пак казвам, и се готвим за втората част от сезона. За да може да не се получава това, което се получи първия полусезон.

profittips-the best football tips

На какво наистина отдаваш този лош старт, след който Загорчич вдигна отбора? 
– Да, след като Загорчич се върна се получи коренна промяна. На какво го отдавам… Не искам да коментирам, не е моя работа. Прекалено много грешки, но съм сигурен, че сега вторият полусезон няма да има нищо общо с първия и ще има доста по-силен отбор на Славия.

Видяхме, че Куентин Зеедорф се контузи. 
– Да, искрено се надявам, че не е сериозна контузия, защото това значи целия втори дял той да е аут. А неведнъж съм казвал, че на първо място е здравето на всеки един от футболистите, защото ние даваме всичко от себе си, а такава контузия ти руши кариерата и става много, много зле.

Да кажеш нещо на „белите“ фенове и къде мислиш, че ще финишира Славия? 
– В шампионата Славия ще финишира възможно най-напред. Борим се за участие в плейофа за евротурнирите. На „белите“ фенове искам да благодаря за цялата подкрепа, която беше през сезона, въпреки грозните резултати, защото наистина бяха грозни. И да продължават да ни подкрепят, защото ние имаме нужда от тях. Все пак футболът е за феновете – колкото повече, толкова по-добре. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker