Левски (София)Футбол

НКП на Левски обяви как трябва да се държат феновете

Националният клуб на привържениците на Левски споделиха със съобщение как трябва да се държат „сините“ привърженици в четвъртък. Левски играе мач реванш срещу Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите от третия кръг на надпреварата, ако „сините“ отстранят израелците ще се изправят срещу германския Айнтрахт Франкфурт в плейофните сблъсъци.

Ето и пълният текст на съобщението:

„В четвъртък Левски играе в Европа! Противникът е Апоел Беер от Израел. Стадион „Георги Аспарухов“ и пълните му трибуни имат своята значима роля за изхода от мача.

Националният клуб на привържениците отново приканва всички да бъдем внимателни, умни и да не даваме повод за нови наказания, защото клубът ни е беден и на ръба на оцеляването.

profittips-the best football tips

Всички трябва да сме изрядни, за да си спестим санкции.

Не носете артикули и не демонстрирайте татуировки със забранени символи. Не нарушавайте реда и подкрепете Левски страстно от първата до последната минута!

Не философствайте във фейсбук и оставете Интернет живота поне за малко. Той няма да избяга. Когато се върнете в него мислете кой и как ви облъчва и манипулира с лъжи и интриги. Каква е целта му, целта и, целта им?

Любимият тим има нужда от помощ, а най-добрата я дава синият фен.

Само Левски и победа в четвъртък!“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker