Левски (София)Първа лигаФутбол

Новата звезда на Левски претендира за две неотсъдени дузпи

Централният нападател на Левски Мустафа Сангаре препубликува две ситуации от мача срещу Хебър на стадион „Георги Аспарухов“ от петия кръг на Първа Лига, който „сините“ спечелиха трудно с 1:0. Акцент бяха две ситуации, в които домакините претендираха за дузпа.

При едната ситуация френският таран скача за центриране, като е задържан за фланелката от централния защитник на „гробарите“ Мартин Михайлов. При другата Сангаре е изведен с пас по земя, но е препънат от друг защитник на Хебър – Милен Гамаков.

profittips-the best football tips

И двете видеа, които Мустафа Сангаре качи на стори в Instagram, са първоначално публикувани от негов приятел, който е добавил към тях следните текстове:: „С борба ли се занимаваш?“ и „Мисля, че имаш забрана да получаваш дузпи“.

Главен съдия на мача Левски – Хебър на „Герена“ бе Димитър Димитров, а за ВАР отговаряше Радослав Гидженов.

Важно е да се отбележи, че след мача старши треньорът на „сините“ Станислав Генчев заяви, че не е имало дузпа в тези ситуации.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker