Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Нова добра новина за Ел Маестро!

Изключително добра новина получи треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро. Един от голмайсторите на тима през миналия сезон – Браян Морено – е здрав и тренира наравно със своите съотборници вчера.

Колумбиецът се възстановяваше от контузия, която получи при загубата от Лудогорец с 0:1 в края на април. После той претърпя операция в чужбина, чието възстановяване вече мина и след 4 месеца Морено отново е на разположение на треньорския щаб.

profittips-the best football tips

През миналия сезон 28-годишният колумбиец игра много силно, като записа 33 мача, в които вкара 10 гола. Той беше в ролята на джокер за вече бившия старши треньор Саша Илич, тъй като започна от първата минута само 8 мача от Първа лига. Общо в елита записа 25 срещи, в които се разписа 9 пъти.
Макар и ЦСКА-София да победи Ботев Bp с 2:0, проблемите в атака за „червените” са видими. В 7 мача от началото на сезона отборът е реализирал едва 4 гола. Два от головете са отбелязани от Тобиас Хайнц, а по един вкараха Лазар Туфегджич и Дюкенс Назон.

“Мач Телеграф”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker