Левски (София)Първа лигаФутбол

Нова среща между Мъри и Сираков

Очаква се Наско Сираков да се срещне с Мъри Стоилов в най-скоро време. Тази информация беше споделена от колегите ни от „Мач Телеграф“. Наскоро двамата бяха забелязани заедно в магазин с малък фен на „сините“ и снимани от фен на отбора, а снимката предизвика истински фурор в социалните мрежи.

Напоследък има сериозна активност около треньорския пост в „Левски“. Смяташе се, че Саво Милошевич е сигурен за поста, но нещата се промениха и вече е малко вероятно той да поеме „сините“. Христо Йовов пък се опита да убеди Мъри Стоилов да се върне начело на столичния гранд.

profittips-the best football tips

Мъри Стоилов беше начело на тима от „Герена“ в началото на настоящия сезон след като спечели „Купата на България“ през предходния. Под негово ръководство сините елиминираха гръцкия гранд „ПАОК“ и само злощастно стечение на обстоятелствата ги лиши от успех срещу малтийския „Хамрун“. Стоилов напусна тима през април тази година заради несъгласие с уволнението на Иво Ивков и действията на клубното ръководство.

Новината идва в момент, в който настоящият шеф на „НАП“ отговори на въпроси около дълговете на „Левски“ към „НАП“. Писмото, което от вчера циркулира в социалните мрежи и буди притеснение сред феновете на клуба, твърди, че столичният клуб няма влязло в сила споразумение за разсрочване на дълговете си от 26-ти март 2020-та година и съответната дължима сума към „НАП“ е станала незабавно изискуема.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker