ТОПФутболЦСКА-София

Новите в ЦСКА титуляри срещу Ботев (Вр)

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще изисква голямо пресиране от офанзивните си футболисти, не само в неделя срещу Ботев (Вр), а и през цялата пролет, пише „Тема Спорт“.

Профилът на двама от основните нападатели в тима досега – Дюкенс Назон и Майкъл Естрада, обаче не позволяваше на армейците да са толкова активни в този аспект от играта. Сега обаче на върха на атаката ще действат бързите и много енергични Матиас Фаетон и Фернандо Каранга и сърбинът ще разчита на техните качества за много отнети топки пред съперниковата врата.

profittips-the best football tips

Възстановеният след дълго лечение на контузия Юрген Матей ще изведе ЦСКА с капитанската лента в неделя. Фернандо Каранга ще започне като титуляр, въпреки че не е в оптимална форма, липсата на алтернатива изисква това той да бъде на терена от първата минута.

През втората част той ще бъде заменен най-вероятно от Данило Асприля. Идеята е Каранга и Матей да влязат в някакъв ритъм за двубоя срещу Черно море на „Тича” през следващата седмица, който може да се окаже ключов за развръзката на първенството.

Другото ново попълнение Скаршем и вратарят Димитър Евтимов ще заменят наказаните Кареасо и Густаво Бусато.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker